Asımın Nesli Olabilmek

Öğrencilerimiz bu yıl yaşanan üzücü deprem nedeniyle, hem depremzede velilerimizin ziyaret ederek erzak yardımında bulundular hem de okul pansiyonumuzda misafir kalan depremzedeler için düzenlenen pek çok faaliyette gönüllü oldular.

23.06.2023 91

Veli ziyaretlerinde öğrencilerimiz kolileri kendi elleriyle taşıyarak, ihtiyaç sahibi ailelere hediye ettiler. Toplumsal hizmetin ve yardımlaşmanın önemini hem kavramış oldular.

Okul pansiyonumuzun bir bölümde yaklaşık 2 buçuk ay kalan depremzedelerle yakında ilgilenen öğrencilerimiz, onlara yönelik çeşitli sosyal etkinlikler yaparak, acılarını bir nebze azaltmaya uğraş verdi.

Depremzedelerimiz için hazırlanan okul kermesine öğrencilerimizin katılımı yüksek olmuş olup yapılan her alışverişin mana ve anlamın çok kıymetli olduğunun bilincindeydiler.

Okumuzdan deprem bölgesine gönüllü olarak katılan Elif Bozkurt, Merve Karataş ve Emre Uygun’a başarı belgesi verildi.

23-06-202323-06-202323-06-202323-06-2023