Bilgi Yarışması'nda 3'üncü Olduk

Ortaokullar Arası "Bilgimiz Ziyade Olsun" adıyla yapılan Bilgi Yarışması'nda okulumuz, 9 ortaokul arasından ilçe 3'üncüsü oldu.

26.04.2022 480

Yusuf Ziya Ünal Fen Lisesi'nin himayelerinde okulumuzun ev sahipliğinde düzenlenen ilçemizden 9 ortaokulun katıldığı yarışmada ortaokul takımımız,  büyük bir çekişmeye yol açan yarışmada son soruda 2'inciliği kaybederek yarışmayı 3'üncülükle kapattı.

Talha Terzi, Mehmet Efe Sarıoğlu ve Ahmet Şen'den oluşan okul takımımız, yarışmanın ilk turunda 4 okulla birlikte 2'inciliği elde etti. Osman Ali Cingöz Ortaokulu'nun 70 puanla 1'inciliğ garantilediği yarışmanın 2'incisini ve 3'üncüsünü belirlemek için ek sorulara geçildi. Yanlış cevapla elen 2 okulun ardından sonraki 5 soru boyunca Ayşe Mehmet Acar Ortaokulu ile okulumuz arasındaki 2'incilik mücadelesi sürdü.  6. Soruda yanlış cevap veren ekibimiz, yarışmayı da 3'ücülükle tamamladı.

Her okuldan 20 seyircinin katıldığı yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Halil Ünal ile Şube Müdür Selam Benli de katılarak yarışmacı öğrencileri tebrik etti.

26-04-202226-04-2022