Bir Kez Daha Ulusal Kalite Ödülü Kazandık

Sokak hayvanları için öğrencileriyle birlikte uygulamaya soktuğu proje için İngilizce Öğretmenimiz Mustafa Kulleş'e Ulusal Kalite Etiketi ödülü verildi.

12.08.2022 169

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi, Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi ve okulumuz Şehit Volkan Canöz Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi, sokak hayvanları için ortak bir projede bir araya geldi. AHENK Projesi kapsamında bir araya gelen eTwinning Proje ortağı okullar, CADIL'S PAW HEROES adlı proje ile bulundukları şehirlerin yerel yöneticileri ve öğrenci velilerini de çalışmalarına dahil ederek sokak köpeklerinin özellikle kış dönemde aç kalarak saldırganlaşmasının önüne geçerek mama alımı yaptılar.   Çalışmalarıyla ilgili takvim basımı yaparak yönetici ve bürokratları ziyaret ederek konuya dikkatleri çeken öğrencilerimiz, HAYDİ uygulamasıyla da sokak hayvanlarına hatırı sayılır bir mama yardımı toplanmasına teşvikte bulundular. Çalışmaları dikkatel takip eden eTwinning Ulusal Destek Hizmeti tarafından da okulumuz adına projenin koordinatörlüğünü üstlenen İngilizce Öğretmenimiz Mustafa Kulleş'e okulumuzu temsilen 'Ulusal Kalite Ödülü' verildi.

12-08-202212-08-202212-08-2022