Bizim Furkan Bildiğiniz Gibi

Bizim Furkan Bildiğiniz Gibi

Türkiye Boks Federasyonu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize edilen Antalya Kick Boks Şampiyonasında ringe çıkan öğrencimiz 63 kiloda mücadele eden 9 sporcu arasında Altın Madalyanın sahibi oldu.

09.05.2022 221

Muay Thai ile başladığı dövüş sporlarında kick boksu da ekleyen muay thai her iki kulvarda da altın madalyaya abone oldu. muayt thai'de Avrupa ve Türkiye 2'iciliği gibi dereceleri bulunan öğrencimiz 2 yıldır kick boksta da ringe çıkmaya başladı ve bu yıl altın madalya kazanarak bu spor dalında da iddialı olduğunu gösterdi.

Döşemealtı Kapalı Spor Salonunda geçekleşen Antalya İl Şampiyonasına 58 kiloda olmasına rağmen 63 kiloda ringe çıkan öğrencimiz, ilk turdaki rakibini henüz 30. Saniyede nakavtla yere seren öğrencimiz yarı finaldeki rakibini 3-0'la geçerek finalist oldu. Finaldeki rakibini de nakavtla geçen öğrencimiz kick boksta da altın madalya kazanmayı bildi. Henüz 8'inci sınıf öğrencisi olan Furkan Saykın'ın bir sonraki hedefinde de boks dalında da ringe çıkarak başarılar elde etmek yer alıyor.

09-05-202209-05-2022