Öğrencilerimiz, Polis ve Asker Abilerden 15 Temmuz’u dinlediler

15 Temmuz Milli Birlik Günü nedeniyle okulumuz yaz kampındaki öğrencilerimizle samimi bir ortamda bir araya gelen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet TATAR ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bahadır Arslan, hem 15 Temmuz şehitlerini andılar hem de meslekleriyle ilgili öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladılar.

14.07.2023 294

İlçe Sağlık Müdürü Duygu Türk’ün de katıldığı buluşmaya 15 Temmuz Kompozisyon Yarışmasında Antalya 1'incisi seçilen eski öğretmenlerimizden Raziye Yeşil de katılarak 1'inci olduğu eserinden bölümler okudu. Yeşil’in eserinde okulumuza adı verilen şehidimiz Volkan Canöz’den de kesitlere yer verdiği görüldü.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet TATAR ve İleç Jandarma Komutanı Üsteğmen Bahadır Arslan ile samimi bir ortamda geçen buluşmada; Tatar ve Arslan, 15 Temmuz sürecinin yanı sıra askerlik ve polisliğin sadece bir meslek olmadığını vurgulayarak, vatan ve ülke sevgisi üzerine önemli bilgi paylaştılar.

14-07-202314-07-202314-07-2023