ANTALYA / DÖŞEMEALTI - ŞEHİT VOLKAN CANÖZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

ÖĞRETMENİMİZ TÜRKİYE 2'İNCİSİ OLDU

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Harun Görücüler, Antalya'yı temsilen katıldığı 'Hasan Ali Yücel Edebiyat Ödülleri Öğretmenler Arası Kısa Öykü Yarışması'nda 2'inci olarak, başta öğrencileri ve okulu olmak üzere herkesin gururu oldu.

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen 'Hasan Ali Yücel Edebiyat Ödülleri Öğretmenler Arası Kısa Öykü Yarışması'nın il derecelendirilmelerinin ardından Türkiye derecelendirilmesi de tamamlandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 23 Kasım'daki ödül töreninde buluşmak üzere dipnotu ile sosyal medya hesabından duyurduğu yarışma sonuçlarına göre; 1'inci Ankara'dan Muzeyyen Alver, 2'inci Antalya'dan Harun Görücüler ve 3'üncü de Diyarbakır'dan Işık Okçu oldu.

Derecesini Arkadaşına Atfetti

Tüm illerin birincilerinin yarıştığı değerlendirmede "Kuyudaki Bisiklet" adlı eseri ile Antalya'yı temsile eden Görücüler, 2'inci olarak göğsümüzü kabarttı. Eserini 2 yıl önce trafik kazasından kaybettiği 'kardeşim' dediği arkadaşı Mehmet'e atfettiğini belirten Görücüler, karakterlerinden birinin adını da Mehmet yaptı ve hikayenin bazı kısımlarında da yine arkadaşının hayatından kesitler yansıttı. "Anadolu" konulu yarışmanın 23 Kasım'da Ankara'da gerçekleşecek ödül töreninde dereceye giren öğretmenlere ödüllerini Bakan Selçuk takdim edecek.

18-11-201918-11-201918-11-2019

Yayın: 18.11.2019 - Güncelleme: 20.11.2019 13:56 - Görüntülenme: 312