Oğuzhan, Milli Formaya Göz Kırptı

Okul Sporları Antalya Serbest Güreş Şampiyonasında Antalya Şampiyonu olan öğrencimiz Oğuzhan Süleyman Sunar, Uşak'ta yapılan grup seçmelerinde finale çıkarak milli sporcu olma yolunda önemli bir engeli geçti.

07.04.2022 570

Uşak'ta yapılan bölge seçmelerinde Okul Sporları Güreş Şampiyonalarının il birincileri mücadele etti. Ay yıldızlı mayo için kategorilerde ilk 3'e giremeyenlerin elendiği müsabakalarda öğrencimiz, 2'inci olarak 27 Nisan'da Kırşehir'de yapılacak Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandı. Başta ailesi ve öğretmenlerini sevince boğan öğrencimizi ilk tebrik edenler ise sınıf arkadaşları Furkan Saykın ve Cihangir Uymaz oldu. 27 Nisan'da Türkiye'nin 4 bir yanından yüzlerce sporcu ile müsabaka edecek olan öğrencimiz, Kırşehir'de ilk 10'a girerek milli formayı giymek istiyor.

07-04-202207-04-202207-04-2022