Okul Aile Birliği Genel Kurul Davetiyesi

26.09.2022 246

ŞEHİT VOLKAN CANÖZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİYESİ

Sayın velimiz; Okulumuzun Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak faaliyetleri, öğrenci değerlendirmeleri ve pansiyon işleyişini görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 14.10.2022 Cuma günü saat 19:00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Yapılacak genel kurulumuzda Okul Aile Birliği yönetmeliği gereği yönetim kurulu (5 asil, 5 yedek) ve denetleme kurulu (1 asil, 1 yedek) üyelerinin seçimleri liste halinde oylanarak yapılacaktır. Bu nedenle görev almak ve liste sunmak isteyen velilerimiz 14.10.2022 Cuma günü saat 14:00'e kadar listesini okul idaresine dilekçe ekinde vermeleri gerekmektedir. Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederim. (Gündem Maddeleri okulumuz panosunda ve internet web adresi http://sehitvolkancanozihl.meb.k12.tr/ de yer almaktadır.)

Mehmet Ali AK                              Orhan TURGAY

Okul Müdürü                                Okul Aile Bir.Bşk.

Gündem Maddeleri için Tıklayınız..