Volkan Canözlüler Okuyor

Okumanın önemini kavratmak, hayat başarısına ve akademik başarıya katkısının ne kadar önemli olduğunun farkına vardırmak için öğrencilerimizi edebiyatımızın kıymetli yazarlarının kitapları ile buluşturmayı sürdürüyoruz.

26.06.2023 122

Geçtiğimiz günlerde kütüphanemize 200’ün üzerinde kitap kazandıran edebiyat öğretmenlerimiz, öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırma, okuduğunu anlama, anladığını yorumlayabilmeleri için bir çok yazar ve şairin eserlerini öğrencilerimizle buluşturmayı sürdürüyor. Kitap kampanyası hakkında konuşan Edebiyat Öğretmenimiz Elif Bozkurt, “Edebiyat öğretmenleri olarak öğrencilerimize önderlik etmek için eğitim öğretimin başladığı günden son güne kadar onları yeni kitaplarla tanıştırdık. Onlara okuma alışkanlığı kazandırma, okuduğunu anlama, anladığını yorumlayabilmeleri için bir çok farklı çalışma gayreti içerisinde olduk. Bunu yaparken onlara farklı seçenekler sunmak ve kitaplara daha kolay ulaşmalarını sağlamak için öncelikle kütüphanemizi zenginleştirme gayreti ile işe başladık. Kütüphanemize katkı sunan  sponsorlarımız, ve öğrencilerimizle başlattığımız kampanya sonucunda okul kütüphanemize 200'ün üzerinde kitap kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz.  Öğrencilerimize kitap okumaktan vazgeçmemeleri ve yaz tatilinde de okumaya devam etmeleri için kitap tavsiyelerinde bulunduk.  Öğrencilerimizde bu bilinç geliştikçe okumanın önemini daha iyi kavrayacaklar, girmiş oldukları sınavlarda da başarmanın heyecanını yaşayacaklar. İşte bu yüzden okul kütüphanemiz okul saatlerinde olduğu gibi, tatil sürecinde de okuma imkanı sunmaktadır. Öğrencilerimiz istediği zaman okuldan kitap almaya gelebilir ve okumaya devam edebilirler” diyerek çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

26-06-202326-06-202326-06-202326-06-202326-06-2023