Hedef YKS Takip Komisyonu Toplandı

Hedef YKS Takip Komisyonu, 2023-2024 Eğitim Öğreitm Yılının ilk toplantısını gerçekleştirerek; eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla görüş alışverişi yapıldı, Koordinatör Öğretmenimiz Zeliha Aydın, Akdeniz Bölge Koordinatör Topğlantıosında dile getirilen konuları aktardı.

09.10.2023 170

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık sürecinde etkin olarak desteklenmesi için okul müdürümüz Mehmet Ali Ak başkanlığında müdür yardımcısı Semih Akça ,rehber öğretmenimiz Merve Karataş ve 12. Sınıf dersine giren her zümreden bir öğretmen seçilerek ‘Akademik Takip Komisyonu’ oluşturuldu. Komisyon yıl boyunca okulda uygulanacak eylem planını gerçekleştirmek için bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıda ‘Hedef 2024’ sloganıyla aşağıdaki karalar alındı:

-Akademik eylem planı hazırlanarak okulun üniversiteye hazırlık programı hazırlanması.

-Üniversiteye hazırlık programı ile ilgili öğretmen , veli, öğrenciye bilgilendirme yapılması

-12. Sınıflara uygulanacak deneme takvimi belirlenmesi.

-12. Sınıflara koçluk sistemi uygulanması.

-Okul rehberlik servisinin yardımıyla seminerler , kariyer günleri ve üniversite gezilerinin düzenlenmesi

-Üniversiteye yerleşen mezunlarımız ile öğrencilerimizin buluşturulması

-YKS 2024 panosu ve okul sitesinin düzenlenmesi ve aktif olarak kullanılması

-Okulumuz DYK merkezi olmadığı için öğrencilerimizin diğer kurs merkezlerine yönlendirilmesi