Harçlıklarıyla Antalya'yı Tanıtıyorlar

Harçlıklarıyla Antalya'yı Tanıtıyorlar

Antalya'nın turizm değerlerini kitap ayraçlarına uyarlayan öğrencilerimiz, bastırdıkları ayraçları eTwinning üzerinden tanıştıkları Avrupa'daki çeşitli okullara göndererek Antalya'nın tanıtımına karınca kararınca katkı yapıyorlar.

09.03.2021 382

Türkiye'den 5, Avusturya'dan 1, Fransa'dan 1, Slovakya'dan 1, Bulgaristan'dan 2, Moldova'dan 2, ve Ukrayna'dan 2 okulla birlikte "Discover Europe" adlı eTwinning Projesinde buluşan öğrencilerimiz, değişik ülkeler hakkında bilgi sahibi olurken, ülkemizin; özellikle de Antalya'nın tanıtımını yapmaktan da geri kalmıyorlar. İngilizce Öğretmeni Nurşen Ünver'in koordinatörlüğünü üstelendiği projede öğrencilerimiz, Antalya'nın güzelliklerinin yer aldığı kitap ayraçları yaparak Avrupa'daki proje ortaklarına gönderdiler.

Herhangi bir reklam ajansından yardım almadan, 9-B Sınıfından Emir Atasoy ve 10-A Sınıfından Hüseyin Akıncı tarafından tasarlanan kitap ayraçlarının baskı maliyetleri de posta giderleri de projedeki gönüllü öğrencilerimiz kendi harçlıklarıyla karşıladı. eTwinning Dijital Platformu üzerinden Antalya'nın güzelliklerini Avrupalı öğrencilere sık sık aktaran öğrencilerimiz, ortak derslerde de değişik yöntemler kullanarak, tanıtım ve bilgilendirmelerde bulunuyor.

09-03-2021