Koçluk Sistemi için Metotlar Hazırlandı

Sınava girecek 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile irtibatı sağlanarak koçluk sisteminde yer alacak öğrenci ve öğretmenlerin plan, program ve eğitim metotları hazırlandı, koçluk sitemi uygulandı.

23.06.2023 48

Koçluk sistemi ile ilgili bilgi vermek için toplantı yapıldı. Öğretmenler bilgilendirildi ve öğrenciler sisteme dâhil edilerek onların öğretmenler tarafından kontrol edildiği bir sistem kuruldu.

Öğrencilerin anlama şekline uygun metotlar geliştirmesine ve planlı çalışmasına yardımcı olacak uygulamalar yapıldı. Belli aralıklarla koçluk sisteminin sonuçları ile ilgili bireysel veya toplu görüşmeler yapılmaya karar verildi.

Koçluk sisteminin sorumlu öğretmeni Coşkun Alkan’ın diğer öğretmenlerle irtibat içinde süreci takip etmesi kararlaştırıldı.