Koordinatörümüz Canva ve Koçluk Eğtimlerinde

Hedef YKS 2024 Proje Korrdintrümüz Zeliha Aydın, Canva Uygulamaları ve Öğrenci Koçluğu eğitimlerine katıldı.

17.11.2023 27

Cavla Uygulamaları eğitimi yoğunlaştırılmış yabancı dil koordinatörü Aysun Mete moderatörlüğünde gerçekleştirildi.Kkonuklar Canva Topluluk Yöneticisi Gülfem Akten ve Canva Eğitim Uzmanı Kubilay Tatar okullarda görünürlük çalışmalarını desteklemek amacıyla afiş broşür ve dergi tasarımları öğrenci takipleri için kullanılabilecek uygulamalar ve Canla programı hakkında bilgi verdiler.

2 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıda ise, LGS-YKS sürecinde öğrenci koçluğu programı kapsamında katılımcılara; “eğitim öğrenci koçluğu nedir” ve “etik ilkeleri nelerdir” gibi soruların yanıtlarını aktaran Profesyonel Eğitim Koçu Şahin Kandaz ayrıca sınav sürecinde Koçluk yapılırken dikkat edilecek hususlar öğrenci tanıma ve Koçluk ilişkileri çalışma programları ve püf noktaları öğrenci motivasyonu kariyer planları ve tercih stratejileri hakkında bilgiler verdi.

Eğitimleri değerlendiren Hedef YKS 2024 Proje Korrdintrümüz Zeliha Aydın, Canva Uygulamaları ve Öğrenci Koçluğu eğitimlerinde önemli bilgiler aktarıldığının altını çizerek, öğrencilerin başarısı için öğretmen arkadaşlarıyla birikte edindikleri kazanımları öğrencilerin faydasına sunduklarını kaydetti.

17-11-202317-11-2023