Okul Koordinatörleri Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı

Okul Koordinatörleri Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı

Antalya’da faaliyette bulunan Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında yürütülen Hedef LGS ve YKS Projesi kapsamında okul koordinatörleri bilgi ve tecrübe paylaşımı Ocak Ayı toplantısı yapıldı

19.01.2024 29

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Başöğretmen Atatürk Salonu’nda yapılan toplantı Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet KARABACAK’ın bilgilendirme konuşmasının ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Salih KAYGUSUZ, Hedef YKS ve LGS programının sağladığı yararlar hakkında kısa bir konuşma yaptı.

            Konuşmaların ardından okul koordinatörleri tarafından Kamp Programları, Destekleme Yetiştirme Kursları, Deneme Sınavları Görünürlük tanıtım çalışmaları içeren sunumlar aktarıldı. Toplantıda alınan kararlar ise şöyle:

-          Okullarımızda Hedef YKS ve LGS  projesinin internet sayfasından ve Hedef YKS&LGS Duyuru Panosundaki görünürlüğünün arttırılması.

-          Ay içinde yapılan faaliyetlerin KTS’ye mutlaka işlenmesi

-          Deneme Sınavı düzenli olarak yapılmalı ve takip edilmeli

-          Deneme sonrası sınav analizleri yapılmalı.

-          Öğrenci koçları ile iş birliği yapılmalı.

-          Din Öğretimi sayfasında yer alan 4 TYT ve 2 AYT denemsi yapılmalı

-          Öğrenci ve öğretmenlere motivasyon arttırıcı etkinlikler yapılmalı

-          Okulların Kış kampı yapması imkanlar elverdiği ölçüde önerildi

-          Okullarımızdaki öğrencilerin başka okullara geçişi mümkün olduğunca azaltılmalı ve imam hatip öğrencilerinin sayısı arttırılmalıdır.

-          Ara Tatilde mümkün olduğunca kamp yapılmalıdır.

19-01-202419-01-2024