Mezun Öğrencilerimiz, Tecrübelerini Paylaşıyor

Geçtiğimiz yılalrda okulumuzdan mezun olup; halen Tıp Fakültesinde öğrenim gören Muhammed Bozdoğan ile Mimarlık Fakültesi'nde öğrenim gören Burak Özmen 12. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek te3crübe ve bilgi birimlerini paylaştılar.

30.11.2023 117

Bilim Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde eğiitm gören Burak Özmen, 12. sınıflara, ders çalışma teknikleri, DYK ve üniversitede bölüm seçme ile ilgili tecrübelerini paylaşıp, Mimarlık fakültesindeki dersler ve bölümle ilgili bilgi aktardı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Falütesi öğrenci olan Muhammed Bozdoğan da; sınava hazırlanma teknikleri ,mezuna kalmanın avantaj ve dezavantajları hakkında sorulan sorularla ilgili söyleşi yaptı.  Ayt deki fen derslerine nasıl çalıştığı ,tyt ayt eksikliklerini nasıl tamamladığını ,Sınav döneminde yaptığı hatalar ve bunlardan nasıl çıkarımlarda bulunduğunu anlattı.

30-11-202330-11-202330-11-2023